Afdrukken
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Lamsspiesjes van lamsbout met Marokkaanse kruiden; voor op de BBQ

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star No reviews

Omschrijving

Voor 4 spiezen


Ingrediënten

  • 400 gram lamsbout (let op; je moet dus meer bestellen om dit gewicht over te houden)
  • 1/2 theelepel ras el hanout
  • 1/2 theelepel kaneel
  • 1/2 theelepel honing
  • 1/2 rode ui, in grove stukken
  • 2 eetlepels Griekse yoghurt

Extra nodig: 4 – liefst brede – BBQ spiezen


Bereidingswijze

1. Snijd de lamsbout in blokjes en meng met de overige ingrediënten in een kom. Laat minimaal een paar uur, of een hele nacht, in de koelkast marineren.

2. Rijg de stukjes gemarineerde lamsbout aan de spiesjes zonder de ui.

3. Grill boven een vuurtje of op de BBQ.