bitterballen met een vulling van spinazie en geitenkaas op bord
Bitterballen

Spinazie-geitenkaas bitterballen

“ Welke recept hoort bij de bitterballen op pagina 84?” Die vraag is me verschillende keren gesteld. De spinazie-geitenkaas bitterballen op de betreffende foto – met een mooie lichtgroene vulling – hebben Het Bourgondische Bitterballenboek in eerste instantie […]

bitterballen op amuselepels
Bitterballen

Bitterballen met truffel en paddenstoelen

Ik heb lang zitten broeden op dé perfecte vegetarische kerstbitterbal. Er staan genoeg feestelijke bitterballen in Het Bourgondische Bitterballenboek maar ik vond Thaise curry of Palak Paneer- bitterballen nou niet meteen geschikt als amuse. De bitterballen met […]

Bitterballen met tomaat, parmezaan, burrata en basilicum
Bitterballen

Thaise curry bitterballen

Hoe zou dit smaken in een bitterbal? Die vraag stel ik mezelf regelmatig bij verschillende smaakcombinaties. Zo ook bij Thaise rode curry met kip; een gerecht dat ik erg graag eet. Thaise curry bitterballen dus. […]