Afdrukken
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
Carpaccio met Parmezaanse kaas en kappertjes

Carpaccio; simpel en snel voorgerecht

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star No reviews

Omschrijving

Voorgerecht voor 2 personen


Ingrediënten

Scale
  • 1 pakje kant-en-klare rundercarpaccio
  • stuk Parmezaanse kaas
  • kleine kappertjes
  • handje pijnboompitten, licht geroosterd in een droge koekenpan
  • balsamicocreme
  • lekkere olijfolie
  • evt. een handje rucola

Bereidingswijze

1. Verdeel de rucola, als je die gebruikt, over 2 borden.

2. Haal de carpaccio uit de verpakking en leg deze over de rucola.

3. Rooster de pijnboompitjes als je dit nog niet gedaan hebt. Schaaf met een dunschiller of kaasschaaf grove krullen van de Parmezaanse kaas en verdeel beide over de carpaccio.

 

4. Leg er wat kappertjes op en trek strepen met de balsamicocreme en olijfolie .