
S’mores dip van de BBQ; het ultieme BBQ toetje
Ja ja ik zeg BBQ toetje in plaats van BBQ dessert. Ik was namelijk op zoek naar een versimpelde versie van het BBQ dessert met marshmallows, chocolade, bourbon en gezouten karamel dat ik al eerder […]
Ja ja ik zeg BBQ toetje in plaats van BBQ dessert. Ik was namelijk op zoek naar een versimpelde versie van het BBQ dessert met marshmallows, chocolade, bourbon en gezouten karamel dat ik al eerder […]
Ik was meteen verliefd op de titel van het kookboek waar dit recept voor bourbon banaan pudding in stond en kocht het blind: ‘Bourbon & Bacon‘. Met als ondertitel: The Ultimate Guide to the South’s […]
Liefde op het eerste gezicht. Of eigenlijk liefde bij het eerste slokje: met de Espresso Martini. Een fantastische koffiecocktail waar ik bijna ‘nee’ tegen had gezegd omdat ik eerder op de avond al 2 gin-tonics […]
Deze cantucciniparfait met kaneelsiroop is al jaren een succesnummer tijdens etentjes in huize Worstenbrood & Wijn. Ook met Kerst staat hij vaak op het menu als nagerecht. Het rare is: ik weet 100% zeker dat […]
Deze zomerse trifle met rabarber, avocado en hangop is het derde, en helaas meteen het laatste, recept dat ik mocht koken naar recept van Edwin Kats. In het kader van de hele coronacrisis bedacht VisitBrabant […]
Dit recept had eerst de naam ‘snel banoffee toetje’. Ik vind dessert namelijk een te chique woord voor dit gerecht. En ik ben gewoon een toetjesmens 🙂 Maar uiteindelijk heb ik dus toch gekozen voor […]
Met Pasen in mijn achterhoofd (ik denk dan aan geel en wit) ging ik tijdens de lentedagen die we cadeau kregen in februari al aan de slag met mijn paasrecepten. Het idee voor deze tiramisu […]
Ik ben geen bakker. Koken is meer mijn ding. Er zijn echter een paar taarten en cakes die al wat langere tijd in mijn repertoire zitten en die ik steeds opnieuw maak. Zoals Oma’s monchoutaart […]
Mijn favoriete dessert tijdens de lente en zomer; tiramisuflip met rabarber! Dit is mijn snelle versie van een recept dat ik ooit kreeg van een medefoodie. Het oorspronkelijke recept is schijnbaar afkomstig van restaurant Le […]
Het grappige aan recepten is; je bent nooit de eerste met een geniaal idee. Zelden is een recept écht uniek. Zo maakte mijn schoonmoeder een tijdje terug monchoutaart met een bodem van harde schuimkoekjes en een […]
Copyright © 2025 | MH Magazine WordPress Theme by MH Themes