Afdrukken
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
Gado gado maaltijdsalade met noedels en gerookte forel

Gado Gado met gerookte forel

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star No reviews

Ingrediënten

Scale
  • 150 gram woknoodles
  • 1 zak Chinese wokgroenten (400 gram)
  • evt. cherrytomaatjes, gehalveerd
  • 2 eieren, gekookt
  • restje mais
  • 1 pakje gerookte forel

Voor de pittige pindasaus (tip: maak deze een dag of zelfs enkele dagen eerder). Zie dit recept.


Bereidingswijze

1. Kook woknoodles volgens de verpakking. En ook de eieren als je dit nog niet hebt gedaan.

2. Wok de roerbakgroenten even in een pan en verwarm de mais eventueel mee of serveer die koud.

3. Verwarm de pindasaus en serveer met alle andere ingrediënten op 1 bord.


Notities

Bron: gebaseerd op een idee uit ‘De man die koken kan