
Koken met tropische temperaturen? Met deze 5 tips lukt dat!
Wat ga je in hemelsnaam koken met tropische temperaturen? Of moet je überhaupt niet in de keuken willen staan als het zo warm is? Er was een tijd dat ik met een hittegolf in aantocht […]
Wat ga je in hemelsnaam koken met tropische temperaturen? Of moet je überhaupt niet in de keuken willen staan als het zo warm is? Er was een tijd dat ik met een hittegolf in aantocht […]
Het zit er op! Ik moest vorige week nog 1,5 dag werken en nu ben ik 10 maanden vrij. Ik zou willen dat ik kon zeggen dat ik de week voor de start van mijn […]
Het is al jaren geleden dat ik dit borrelhapje met groene asperges en serranoham voor het eerst maakte. Toen vaak als onderdeel van een tapasmaaltijd. Tegenwoordig vaker als borrelhapje van de BBQ. Maar je kunt […]
Wat er dit jaar op mijn kerstmenu zou staan heb ik vorig jaar al bedacht. Ik heb namelijk een menu bedacht dat al ruim voor kerst is klaar te maken en in te vriezen! Tot […]
Als foodie & hobbykok krijg ik regelmatig de vraag van familie, vrienden en collega’s;’ Ik ga een nieuwe keuken kopen, heb jij nog tips?’ Zeker sinds ik nog geen 3 jaar geleden mijn huidige keuken […]
Bas Robben, de man die in de Nationale Week Zonder Vlees zijn nieuwe kookboek uitbracht dat vol staat met vleesgerechten en waarin ‘Vet’ niet alleen de titel is maar ook het centrale thema. Dat is […]
‘Je bent genomineerd voor de Liebster Award’. Ik klik mailtjes met allerhande nominaties al bijna automatisch weg als zijnde spam. Maar gelukkig las ik toch even verder. In korte tijd werd ik maar liefst 2 […]
In foodbloggersland zag ik afgelopen weken achter de schermen (lees: Instagram stories) veel foodblog collega’s al druk in de weer met de voorbereidingen van recepten voor het kerstdiner. De gehele redactie van Delicious Magazine had […]
Over de beginnende moestuinierder (vol enthousiasme maar zonder enige kennis ;)) Vol enthousiasme begon ik dit voorjaar met het zaaien en planten in mijn nieuwe moestuin. Manlief had samen met vaderlief 130 m2 in onze […]
Foodie destination Tilburg?! Update: Shambosa is inmiddels verder gegaan als cateringbedrijf. Of ik een review achter wilde laten op hun Facebook pagina. Nou dat wilde ik wel. Ik was zo enthousiast over het Afghaanse eten […]
Copyright © 2025 | MH Magazine WordPress Theme by MH Themes