Omschrijving
Voor ongeveer 8 stuks
Ingrediënten
Scale
- 1 kleine courgette
- 100 gram fetakaas
- 20 gram geroosterde pijnboompitjes
- handje fijngeknipte basilicum
- fijngeraspte citroenschil van 1/2 citroen
- sap van 1/2 citroen
- goede kwaliteit olijfolie
- versgemalen peper
Bereidingswijze
1. Schaaf de courgette in de lengte in plakjes met en kaasschaaf. Het eerste en het laatste plakje gebruik je niet.
2. Verhit een grillpan of BBQ en gril de courgetteplakjes kort aan beide zijden tot ze lichte grillstreepjes hebben.
3. Meng ondertussen de feta, pijnboompitjes, basilicum, citroenschil en citroensap door elkaar met een vork. Maak tenslotte iets zachter en smeuiiger met een scheut olijfolie.
4. Draai de peper over de courgetteplakjes, leg er een theelepel van de fetavulling op en rol op