
Kookboek recensies Voorjaar 2019
Aan het begin van dit jaar laste ik een korte blogpauze in. Om me te bezinnen over waar ik met Worstenbrood & Wijn naar toe wilde. Om even stil te staan bij waarop ik wil […]
Aan het begin van dit jaar laste ik een korte blogpauze in. Om me te bezinnen over waar ik met Worstenbrood & Wijn naar toe wilde. Om even stil te staan bij waarop ik wil […]
Toen haar PR-medewerker tijdelijk met zwangerschapsverlof was en uitgever Lisette Drent mijn mail beantwoordde zag ik mijn kans waar en vroeg haar of ze het toevallig leuk vond om mee te werken aan ‘De favoriete […]
Vandaag in ‘De favoriete kookboeken van…’ Mirjam! Wie is Mirjam? Nou eerlijk gezegd weet ik dat niet zo goed. Ha ha. Ik ken haar alleen via Instagram onder de naam ‘HalloSeptember’ 😀 Het is zelfs […]
Met heel veel plezier deel ik hieronder de antwoorden van Marjolein van Echtegerechten.nl. Voor wie haar nog niet kent; Marjolein is een nog veel drukker foodiebaasje dan ik. Ze heeft niet alleen een blog naast […]
Ik volg Bianca Schmohl van Stylishbeeld al een tijdje via Instagram en geniet altijd van haar ontzettend mooie foodfoto’s. Dat kan ook niet anders want foodfotografie – en styling is haar werk. Nou was ik […]
Voor wie haar nog niet kent; Jeanette van de Lindt blogt al sinds 2005 over eten en wijn op de blog Culinette.nl. Maar de reden dat ik extra enthousiast ben dat Jeanette mee wilde werken […]
Susan Aretz is een van de weinige foodbloggers die ik al heel lang volg via Instagram. Ik denk zelfs uberhaupt de eerste foodblogger die ik volgde op Instagram! Wat best bijzonder is want ik pas […]
Iemand wiens hobbies steeds weer uit de hand lopen. Zo omschrijft Luc Martin zichzelf op zijn Instagramprofiel en het is precies de reden dat hij zo’n grote inspiratiebron is voor mij. Ik volg deze Engelsman […]
Ik voel me zeer vereerd dat de nieuwe rubriek ‘De favoriete kookboeken van…’ wordt afgetrapt door de persoon die mij telkens weer weet te inspireren en enthousiasmeren met zijn kennis over kookboeken. Als Guus Teurlings, […]
Jullie zijn het niet van me gewend maar dit wordt mijn eerste kookboekrecensie zonder dat ik er eerst uitgebreid uit gekookt heb. Dat gaat nog wel gebeuren hoor! Maar pas in het nieuwe jaar. Ik […]
Wat ben ik ook af en toe een ongelooflijke sukkel. In al mijn enthousiasme vroeg ik een recensie-exemplaar aan van het laatste kookboek uit de koker van Nadia Zerouali & Merijn Tol. Een duo dat […]
Ik was enorm nieuwsgierig naar het kookboek NENI’s Tel Aviv om verschillende redenen. Als eerste omdat het TLV kookboek van Jigal Krant zo’n enorm succes was en ik nieuwsgierig was naar een tweede boek over […]
Als ik van te voren had geweten dat het Spaanse kookboek ‘Brindisa’ was geschreven door de Engelse eigenaresse van een importbedrijf met Spaanse producten had ik waarschijnlijk niet eens de moeite genomen om er doorheen […]
Ik weet het ik weet het; 2018 is nog niet voorbij dus hoe kan ik dan toch al met een top 5 komen?Nou laat ik maar gewoon eerlijk zijn; ik wilde dit lijstje graag met […]
Het is alweer een tijdje geleden dat ik in Japan & Zuid Korea op vakantie ben geweest. Maar de geuren en smaken van zowel de Japanse Yakitori spiesjes als de heerlijke plakjes vlees die van […]
Smaken uit het Midden Oosten in recepten waarin groenten vaak de hoofdrol spelen. De Engelse chef Yotam Ottolenghi kookt helemaal naar mijn smaak en ik ben dan ook een van zijn vele fans. Alle recepten […]
‘Jij bent toch die foodblogger die zoveel uit kookboeken kookt?’ Ik weet niet meer door wie, maar zo werd ik ‘herkend’ tijdens het laatste foodbloggersontbijt in Breda. En dat klopt ook; ik kook ontzettend graag […]
Na het succes van Smokey Goodness 1 & 2 kon Smokey Goodness 3 natuurlijk niet uitblijven. Aangezien ik uit Jord’s eerste 2 boeken nog regelmatig recepten gebruik was ik dan ook erg benieuwd naar deel […]
Mijn recensie over het Zes seizoenen kookboek van Joshua McFadden heeft even op zich laten wachten. Ik was namelijk veel te druk met er uit koken 😉 Het houdt ook maar niet op met prachtige […]
Nou ben ik altijd al een liefhebber van tosti’s geweest maar sinds Het Ultieme Tostiboek op de deurmat viel ben ik helemaal doorgeslagen. Nog niet eerder maakte ik zoveel verschillende tosti’s als in de laatste […]
Copyright © 2025 | MH Magazine WordPress Theme by MH Themes