Afdrukken
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
Raviolisalade met gerookte kip en rucola

Raviolisalade met gerookte kip en rucola

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star No reviews

Omschrijving

Zomers hoofdgerecht voor 2 personen


Ingrediënten

Scale
  • 1 pak ravioli rossi (verse pasta,  250 gram bij AH)
  • 200 gram sugar snaps of peultjes, schoongemaakt
  • 1 gerookte kipfilet, in stukjes
  • 2 bosuitjes, in ringetjes gesneden
  • 1 bakje/ 250 gram cherrytomaatjes, gewassen en gehalveerd
  • 25 ml extra vierge olijfolie
  • 25 ml balsamicoazijn
  • 50 gram rucola

Bereidingswijze

1. Ravioli volgens de gebruiksaanwijzing koken en de laatste 3 minuten de peultjes of sugarsnaps meekoken. Afgieten en laten uitlekken.

2. Meng de olijfolie met de balsamicoazijn voor de dressing.

3. Ravioli met sugarsnaps, bosuitjes, gerookte kipfilet, tomaatjes, rucola en dressing mengen. Breng op smaak met peper & zout.