Omschrijving
Hoofdgerecht voor 2 personen
Ingrediënten
Scale
- 150– 200 gram brede lintpasta of andere gedroogde pasta
- 1 rijpe mango, geschild en in stukjes gesneden
- 2 kant-en-klaar gegrilde kippenpoten (of vervang door gerookte kipfilet)
- 75 gram gezouten cashewnoten
- 2 flinke handen gemengde sla
- verse koriander, fijngehakt
Dressing:
- 1 theelepel Dijon mosterd
- 1 eetlepel vloeibare honing
- 1 eetlepel gembersiroop
- 1 eetlepel lekkere olijfolie
- peper & zout
Bereidingswijze
1. Kook de pasta volgens de aanwijzing op de verpakking en warm het geplukte kippenvlees op in een hete oven.
2. Maak de dressing door alle ingrediënten door elkaar te mengen in een jampotje en schud goed.
3. Giet de pasta af en meng met alle ingrediënten door elkaar.